Xarelto medfører højere risiko for større blødninger end Pradaxa Stor meta-analyse, som sammenligner Pradaxa og Xarelto, finder signifikant højere risiko for større blødninger med Xarelto, men lige god effekt i forhold til at forebygge apoleksi og tromboembolier.

Resultaterne af en ny meta-analyse, som sammenfatter alle nyere registerstudier, hvor Xarelto fra Bayer sammenlignes head-to-head med Pradaxa fra Boehringer Ingelheim og/eller den ældre vitamin K anti-koagulant warfarin, viser, at de to NOAK-midler er lige effektive til at forebygge apopleksi og tromboembolier. Men samtidig viser meta-analysen, at brug af Xarelto er forbundet med signifikant højere risiko for større blødninger. Meta-analysen er publiceret i apriludgaven af det videnskabelige tidsskrift Stroke, og omfatter sammenlagt mere end 235.000 patienter. I analysen har forfatterne...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind