Pradaxa virker bedre end warfarin til behandling af patienter efter ballonudvidelse Ny forskning peger på, at behandling med warfarin til patienter efter ballonudvidelse ikke er den bedst mulige løsning. Sammenlignet med warfarin reducerer Pradaxa risikoen for blødning med næsten 50 pct. og har samme sikkerhedsprofil.

Omkring 20-30 pct. af patienter med hjerteflimmer, der kontinuerligt tager antikoagulerende medicin for at reducere deres risiko for slagtilfælde, har sideløbende en hjertesygdom, som måske kræver en ballonudvidelse med stent for at forbedre blodgennemstrømningen til hjertet. Kombinationen af en potent behandling med den blodfortyndende medicin warfarin og to andre antikoagulerende former for medicin (aspirin samt clopidogrel eller ticagrelor) er forbundet med øget risiko for blødninger i disse patienter. På den baggrund har forskere testet en ny form for kombinationsbehandling med...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.