Sundhedsstyrelsen går i dialog med Region Midtjylland om Avastin-beslutning Region Midtjylland skal forklare Sundhedsstyrelsen, hvorfor regionen ikke længere vil give patienter med tilbagefald af hjernetumorer behandling med Avastin.

Sundhedsstyrelsen beder nu Region Midtjylland om en forklaring på, hvorfor regionen ikke længere vil behandle patienter med tilbagefald af hjernetumorer med Avastin – og dermed fravige de nationale retningslinjer på området. Det sker som en reaktion på, at Dansk Neuro-Onkologisk Gruppe (DNOG) for nylig skrev såkaldte bekymringsbreve til Styrelsen for Patientsikkerhed og Sundhedsstyrelsen for at gøre styrelserne opmærksomme på Region Midtjyllands beslutning, og på de konsekvenser den efter gruppens vurdering kan have for patienterne. Sundhedsstyrelsen er nu ved at undersøge henvendelsen...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.