Region Midtjyllands udgifter til hospitalsmedicin stiger Særligt de mest udgiftstunge lægemidler koster Region Midtjylland flere penge i årets tre første kvartaler sammenlignet med sidste år. En tredjedel af regionens udgifter til hospitalsmedicin fordeler sig på blot 15 lægemidler.

Efter et atypisk 2019, hvor patentudløb og introduktionen af en række biosimilære lægemidler fik regionernes udgifter til sygehusmedicin til at falde for første gang i mange år, ser billedet nu ud til at vende igen i Region Midtjylland. Her viser den seneste rapport over medicinforbruget i årets tre første kvartaler, at Region Midtjyllands samlede udgifter til hospitalsmedicin er steget med 71 mio. kr. sammenlignet med samme periode i 2019.  »Udgifterne til hospitalsmedicin stiger i år, og niveauet passer meget godt med...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.