Mads Nordahl Svendsen
»Hvad er det for et behov, de har i vest,« spørger Mads Nordahl Svendsen, ledende overlæge på onkologisk afdeling på Sjællands Universitetshospital. Han undrer sig over, at hospitaler i Vestdanmark langt oftere henvender sig til Sundhedsstyrelsen for at få rådgivning om eksperimentel behandling.

Overlæge: Eksperimentelt ekspertråd modarbejder prioritering Sundhedsstyrelsens rådgivning om eksperimentel behandling åbner kattelem til dyre behandlinger, påpeger ledende overlæge. Særligt AUH benytter sig af rådgivningen, men her afviser lægefaglig direktør, at det er problematisk.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.