Stort fase 3-studie af NOAK-middel afbrudt før tid De detaljerede data er ventet med spænding, siger dansk professor om nyt studie af effekt og sikkerhed af NOAK-midlet Xarelto, der er afbrudt ét år før tid.

Bayer har afbrudt fase 3-studie af NOAK-midlet Xarelto (rivaroxaban) ét år før tid, da studiet havde nået sit primære endemål. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse. COMPASS-studiet har undersøgt effekt og sikkerhed ved behandling med Xarelto hos patienter med koronar eller perifer arteriesygdom sammenlignet med effekten og sikkerheden ved en standardbehandling med aspirin. De specifikke detaljer om studiets resultater er endnu ikke tilgængelige, men i en artikel på onlinemediet tctmd.com udtaler læge på det canadiske Population Health Research Institute i Hamilton i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind