RADS tilføjer nyt middel til behandling af akromegali Danske læger har fået en ekstra streng at spille på, efter RADS har opdateret vejledning til behandling af akromegali.

Lægemidlet Signifor (pasireotid) fra Novartis kan fremover bruges til behandling af perifer kæmpevækst, akromegali. Det besluttede Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin (RADS) på sit seneste møde, hvor et opdateret baggrundsnotat blev godkendt. Sidst baggrundsnotatet blev opdateret var i 2013, og siden er der kommet et nyt lægemiddel på markedet, forklarer Mikkel Andreassen, der er overlæge på Endokrinologisk Klinik på Rigshospitalets og formand for fagudvalget for akromegali. »Med den opdaterede vejledning får lægerne en ekstra streng at spille på i de tilfælde, hvor...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind