Kim Peder Dalhoff
Kim Dalhoff, toksikolog og professor i klinisk farmakologi ved Københavns Universitet håber med PRAC's genovervejelse af anbefalingen om at tilbagetrække depot-paracetamol at få en fornyet mulighed for at gøre indsigelser mod anbefalingen.

PRAC genovervejer anbefaling om at tilbagetrække depot-paracetamol Indsigelser fra medicinalfirmaer, som markedsfører depot-paracetamol, får det europæiske lægemiddelagenturs sikkerhedskomité PRAC til at revurdere tidligere anbefaling om tilbagetrækning. Dansk toksikolog håber at få lejlighed til at gøre komiteen opmærksom på den danske behandlingsstrategi.

Desværre, kun abonnenter har adgang til at læse denne artikel.

Få et prøveabonnement

Det europæiske lægemiddelagenturs (EMA) sikkerhedskomité PRAC har besluttet at revurdere sin tidligere anbefaling om at suspendere markedsføringstilladelserne til lægemidler med depot-paracetamol. Årsagen til beslutningen er, at flere af de medicinalfirmaer, som markedsfører depot-paracetamol i EU, har bedt om en revurdering af anbefalingen. Resultatet af revurderingsprocessen ventes at blive præsenteret på PRAC’s møde 27.-30. november. Det skriver […]