Piger på HPV-klinikker har ofte haft infektioner lige før eller lige efter vaccinering Især behandlingskrævende infektioner lige inden eller lige efter HPV-vaccination har sendt piger og kvinder i retning af HPV-klinikkerne. Forsker siger, at det giver stof til eftertanke i forhold til det danske vaccinationsprogram, hvor vi skal passe på ikke at forveksle forskellige mulige årsager til symptomer på bivirkninger efter vaccinering.

Ny dansk forskning viser, at en del af de piger og kvinder, som frem mod 2017 blev henvist til HPV-klinikker efter vaccinering, havde haft en infektion i måneden før eller efter vaccineringen. Vores resultater er en brik i puslespillet for at finde en forklaring på, hvorfor nogle piger og kvinder fik mulige bivirkninger efter HPV-vaccinen Lene Wulff Krogsgaard, ph.d., Statens Serum Institut Specielt behandlingskrævende infektioner fik efterfølgende piger og kvinder til at opsøge hjælp for mulige bivirkninger ved vaccinen. Forskningsresultatet...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.