Medicinrådet afviser fagudvalgs­formænd på grund af inhabilitet Medicinrådet har afvist at godkende de indstillede formænd til to fagudvalg, da de ikke levede op til rådets habilitetspolitik.

To foreslåede fagudvalgsformænd levede ikke op til Medicinrådets nye habilitetspolitik, og rådet har derfor afvist kandidaterne til formandsposterne for fagudvalgene for henholdsvis lungekræft og hiv/aids. Det skete under seneste møde i Medicinrådet, fremgår det af referatet. Formand for medicinrådet Jørgen Schøler Kristensen kan ikke komme nærmere ind på de konkrete sager, men han fortæller, at de i rådet har haft en god og lang drøftelse om rådets habilitetspolitik. »Vi er meget opsatte på, at folk selvfølgelig skal være habile, og...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.