PharmaDanmark: EU-skepsis kan stå i vejen for EMA i Danmark Frygten for, at Danmark som et EU-skeptisk land kan finde på at melde sig ud af fællesskabet kunne måske få EU til at undlade at lægge EMA i Danmark, vurderer formand for PharmaDanmark, Rikke Løving Simonsen.

Danmark er kendt som et land med en særdeles levende debatkultur, hvor høj og lav diskuterer alting mellem himmel og jord. Her er EU et emne, som altid kan banke danskernes blodtryk i vejret. For danskerne selv er der ikke noget odiøst i det. For andre lande kan de heftige diskussioner derimod blive opfattet som et tegn på, at Danmark er et meget EU-skeptisk land. Og spørger man formand for PharmaDanmark Rikke Løving Simonsen kan det få EU til at...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.