Pharmaindustrien sender forslag til kriterier for valg af EMA-vært til EU-kommisionen Tre europæiske sammenslutninger af lægemiddelindustriforeninger og biotekinteressenter er blevet enige om en række krav, som de synes EMAs kommende værtsland skal opfylde.  

Den europæiske pharma-industri sidder ikke med hænderne i skødet og venter på, at EU-kommissionen egenrådigt udpeger et nyt værtsland til lægemiddelagenturet EMA. Tværtimod er sammenslutningen af lægemiddelindustriforeninger (EFPIA), den europæiske biotek-sammenslutning (EuropaBio) og den europæiske sammenslutning for generisk og biosimilær medicin (Medicines for Europe) gået sammen om at sende eu-kommissionen en liste over de kriterier, de selv er blevet enige om er vigtige i valget af et nyt værtsland. De tre europæiske sammenslutninger lægger vægt på, at: Værtslandets nationale lægemiddelstyrelse...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.