Rikke Løvig Simonsen, formand for Pharmadanmark.
»For det første håber vi, at en kommende regering vil se medicin som en del af sundhedsområdet. Det undrer os meget, at den nuværende regering har fremlagt en reform uden et ord om medicin,« siger Rikke Løvig Simonsen, formand for PharmaDanmark.

Pharma-arbejdere til kommende regering: Husk medicinen Det er vigtigt, at en kommende regering husker medicinområdet, når den skal lave sundhedspolitik, siger Rikke Løvig Simonsen, formand for Foreningen Pharmadanmark, der også vil have fokus på forskning og uddannelse.

Hvilke ønsker har Pharmadanmark til en kommende regering? »For det første håber vi, at en kommende regering vil se medicin som en del af sundhedsområdet. Det undrer os meget, at den nuværende regering har fremlagt en reform uden et ord om medicin. Medicin er nu engang den behandlingsform, som de fleste kronikere får hver dag.« »For det andet håber vi, at en kommende regering prioriterer forskning og uddannelse. Det drejer sig blandt andet om at droppe to pct.-besparelserne og sikre,...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.