Medicinalindustrien risikerer mangel på akademikere I medicinalindustrien er mere end hver tredje medarbejder akademiker. Selvom Danmark de senere år har uddannet langt flere akademikere, følger antallet ikke efterspørgslen.

Medicinalindustrien oplever disse dage en beskæftigelsesfremgang blandt de akademisk ansatte, men i fremtiden risikerer antallet af uddannede akademikere ikke at kunne følge med efterspørgslen. Sådan lyder advarslen fra Pharmadanmarks formand Rikke Løvig Simonsen i et indlæg på foreningens hjemmeside. De nyeste tal fra de akademiske faggruppers paraplyorganisation Akademikerne (AC) viser, at akademikerne i 2015 stod for 33 pct. af beskæftigelsesfremgang. Tallene viser videre, at medicinalbranchen var én af de fire danske brancher, som på det tidspunkt, ansatte flest akademikere. Inden...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind