Minister undersøger autorisation til farmaceuter Sundhedsministeren har sat Styrelsen for Patientsikkerhed til at undersøge muligheden for en autorisationsordning for farmaceuter og farmakonomer.

Farmaceuter og farmakonomer er kommet et skridt nærmere for at få en autorisationsordning. Det sker efter, sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) har bedt Styrelsen for Patientsikkerhed undersøge muligheden nærmere. »Jeg ser positivt på muligheden for at indføre en autorisationsordning for farmaceuter og farmakonomer,« lød det fra ministeren i et svar til Folketingets Sundheds- og Ældreudvalg. Styrelsen for Patientsikkerhed skal undersøge, hvordan en ordning skal se ud, og hvilke udgifter der vil være forbundet med det. Vækker glæde hos forening Næstformand...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.