Her er aktørernes krav til den kommende regering Dagens Pharma har spurgt fire centrale aktører på pharmaområdet, hvad de ønsker sig af den regering, der står tilbage efter dagens Folketingsvalg.

Lif: Kommende regering skal holde hånden over samarbejde Den kommende regering må ikke sætte forhindringer i vejen for samarbejde mellem lægerne og industrien. Det mener Lif. »Vi oplever i stigende grad en modstand mod det, men samarbejdet mellem læger og industri er utroligt vigtigt for patienterne, for sundhedsvæsenet og for life science-industrien,« siger koncerndirektør Ida Sofie Jensen. »Det er vigtigt, at vi har et godt samarbejde, som naturligvis skal være reguleret,« tilføjer hun. Andre mærkesager for foreningen er en forhøjelse...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.