Jes Søgaard
Medicinrådet bevæger sig ind i ukendt land, når de overgår til systematisk brug af Qalys i vurderingen af lægemidler – det kræver nemlig analyser, der er betydeligt mere samfundsvidenskabelige end i dag, siger professor i sundhedsøkonomi Jes Søgaard.

Medicinrådets tvinges til at lave mere samfundsvidenskabelige analyser Det bliver en udfordring for Medicinrådet at droppe klinisk merværdi til fordel for Qalys, der lægger op til at se på både effekter og afledte effekter af et lægemiddel over meget længere tidshorisonter end hidtil, siger sundhedsøkonom. 

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA. Googles Privatlivspolitik and vilkår gælder.