Jes Søgaard
Hvis Region Nordjylland og Region Syddanmark har lidt færre patienter, som får lægemidler med prisfald, så kan det være forklaringen på, at medicinudgifterne her er steget og ikke faldet som i de øvrige regioner, siger professor i sundhedsøkonomi Jes Søgaard.

Medicinudgifter stiger mest i Nordjylland og Syddanmark Region Nordjylland og Syddanmark er de regioner, hvor medicinudgifter ifølge ny rapport er steget mest, hvis man sammenholder perioden 3. kvartal 2018 til 2. kvartal 2019 med tilsvarende periode året før.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind