Medicinrådet fastholder anbefaling af nye migrænemidler: Patienter har fået et ‘nyt’ liv Trods en uventet stigning i udgifterne fastholder Medicinrådet sin anbefaling af CGRC-antistoffer til behandling af patienter med kronisk migræne. Ifølge formanden for Dansk Hovedpine Selskab kan en effektiv behandling give patienter livskvaliteten tilbage.

Både lægemiddelproducenter, patienter og læger kan ånde lettet op. Medicinrådet besluttede onsdag i sidste uge på et ekstraordinært rådsmøde at fastholde sin anbefaling af de effektive, men dyre migrænemidler erenumab, fremanezumab og galcanezumab. Jeg synes, at det er fint, at de (Medicinrådet, red.) fastholder anbefalingen. De patienter, som får en effektiv behandling, siger, at de har fået et nyt liv Faisal Mohammad Amin, formand for Dansk Hovedpine Selskab og speciallæge i neurologi Beslutningen hviler på nye, men endnu fortrolige data...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.