Medicinrådet anbefaler for første gang at stille krav til patienter
Det er første, men formentlig ikke sidste gang, at Medicinrådet stiller krav til patienter som en forudsætning for behandling, siger medicinrådsformand Jørgen Schøler Kristensen.Foto: Jesper Balleby

Medicinrådet anbefaler for første gang at stille krav til patienter En forudsætning for, at en patient med lungesygdommen alfa-1-antitrypsinmangel kan få ordineret lægemidlet Respreeza, er, at personen skal være ikke-ryger. Det har Medicinrådet besluttet at anbefale efter opfordring fra fagudvalget. Det store spørgsmål er stadig, hvordan det krav skal håndhæves, siger fagudvalgsformand. 

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.