Lif kritiserer Medicinrådets sagsbehandlingstider: De gør sig ikke umage 
Henrik Vestergaard, viceadministrerende direktør i Lif, mener, at Medicinrådet arbejder for langsomt og alt for ofte og uden grund bruger såkaldt udvidet clock-stop i sagsbehandlingen.Foto: Bjarke MacCarthy

Lif kritiserer Medicinrådets sagsbehandlingstider: De gør sig ikke umage  Henrik Vestergaard, viceadministrerende direktør i Lægemiddelindustriforeningen (Lif), retter hård kritik mod Medicinrådet, efter at rådet for tredje år i træk har for lange sagsbehandlingstider. Medicinrådet peger på COVID-19 og lav datakvalitet i ansøgningerne som forklaringer på overskridelser.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.