Henrik Vestergaard, viceadm. direktør i Lægemiddelindustriforeningen
Håb er ikke en strategi, siger vicedirektør i Lif Henrik Vestergaard, der mener, at Medicinrådet er nødt til at komme til bunds i sagen om alt for lange sagsbehandlingstider.

Efter store tidsoverskridelser: Lif vil lade ‘mindre’ sager køre uden om Medicinrådet Medicinrådets gentagne problemer med at leve op til deadlines får nu industrien til at tage rådets nuværende form op til overvejelse. Lif ønsker at indføre en bagatelgrænse for, hvor 'små' lægemidler rådet skal behandle.

Medicinrådet er det organ, der på vegne af regionerne, står for den centrale øvelse udi at vurdere, om effekt og sikkerhed står til mål med økonomi hos lægemidler, inden de tages i brug som standardbehandling i Danmark. Men sådan skal det ikke nødvendigvis være længere. De besparelser, som Medicinrådet siger, at de skaber, er de samme besparelser, som Amgros siger, at de skaber Henrik Vestergaard, vicedirektør i Lif Lægemiddelindustriforeningen (Lif) slår nu atter på tromme for sit forslag om, at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind