Foto: Lars Kruse / AU Foto

Lægemiddel­styrelsen henter ny direktør fra Aarhus Universitet 56-årige Lars Bo Nielsen, sundhedsdekan på Aarhus Universitet, bliver ny direktør i Lægemiddelstyrelsen. Han har første arbejdsdag 15. august.

Efter to en halv måneds søgen har Lægemiddelstyrelsen sat navn på sin nye direktør.  Det oplyser Sundhedsministeriet i en pressemeddelelse. Valget er faldet på 56-årige Lars Bo Nielsen, der er uddannet læge og de seneste fire år har været dekan og professor ved Aarhus Universitet. »Lars Bo Nielsen er en dedikeret og dygtig topleder med stor erfaring fra forskningsverdenen og sundhedsvæsenet. At sikre danskernes adgang til effektive og sikre lægemidler og medicinsk udstyr er en kerneopgave i det danske sundhedsvæsen,...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.