Inge Marie Svane, professor, overlæge og leder af Center for Cancer Immunterapi (CCIT) på Herlev Hospital, vurderer, at den europæiske kræftkongres ESMO i år har haft mere at byde i forhold til nyheder inden for immunterapi, end årets ASCO-kongres i Chicago havde.

Kræftkongres bød på flere store nyheder inden for immunterapi Udviklingen inden for immunterapibehandlinger går hurtigt, og dansk immunterapi-forsker glæder sig over flere gode nyheder på området på den netop afsluttede ESMO-kongres.

Udviklingen inden for immunterapi går så stærkt i disse år, og kapløbet mellem medicinalvirksomhederne er så tæt, at der begynder at være knaphed på store kongresser, hvor medicinalindustrien kan komme til at præsentere deres nyeste landvindinger på området. Det er måske den lavpraktiske årsag til, at Inge Marie Svane, professor, overlæge og leder af Center for Cancer Immunterapi (CCIT) på Herlev Hospital, vurderer, at den europæiske kræftkongres ESMO i år har haft mere at byde i forhold til nyheder inden...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.