Professor og forskningsleder ved Center for Cancer Immunterapi på Herlev Hospital, Inge Marie Svane, håber, at der på ASCO i år vil blive løftet sløret for forskningsresultater, der potentielt kan bringe immunterapien i en helt ny retning.

Professor: »Prostvac kan blive en helt ny vinkel på immunterapien« Professor Inge Marie Svane krydser fingre for, at ASCO byder på resultater fra et stort fase 3-studie af danske Bavarian Nordics vaccine mod prostatakræft. Viser studiet, at vaccinen giver effektiv beskyttelse, kan det revolutionere måden, immunterapien skal tænkes på fremadrettet, siger hun.

De senere år er immunterapi blevet godkendt til behandling af stadig flere kræftsygdomme. Professor og forskningsleder ved Center for Cancer Immunterapi på Herlev Hospital, Inge Marie Svane, håber, at der på ASCO i år vil blive løftet sløret for forskningsresultater, der potentielt kan bringe immunterapien i en helt ny retning. Det drejer sig om et fase 3-studie af det danske medicinalfirma Bavarian Nordics vaccine mod fremskreden prostatakræft, Prostvac. Prostvac virker ved at påvirke immunforsvaret til at angribe kræftcellerne, og har...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.