Foto: Novo Nordisk Fonden

Imponerende data med ny behandling mod genstridig modermærkekræft Forskere fra Nationalt Center for Cancer Immunterapi på Herlev Hospital har sammen med hollandske kollegaer fremlagt særdeles imponerende data med behandling med T-celleterapi til patienter med behandlingsgenstridig modermærkekræft.

Nye data fra et forsøg med T-celleterapi til patienter med modermærkekræft er opsigtsvækkende i en sådan grad, at resultaterne er blevet fremhævet som praksisændrende på den årlige kongres for European Society for Clinical Oncology (ESMO). Bag resultaterne står forskere fra Nationalt Center for Cancer Immunterapi (CCIT) på Herlev Hospital, som i samarbejde med kollegaer fra Holland har udført forsøgene. 168 patienter med modermærkekræft, hvoraf 86 pct. ikke havde reageret på behandling med immunterapi i form af en PD-1-hæmmer, blev randomiseret...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.