Forsker om USA’s tilslutning til patentkrig om COVID-19-vacciner: »Du skal også have know«
»Man sender et kraftigt signal om, at man vil prøve at finde en global løsning på pandemien. Det er et skridt væk fra den meget nationalistiske tilgang, som ellers har domineret. Personligt mener jeg da heller ikke, at der findes en national løsning på pandemien,«, siger Jakob Wested, som forsker i krydsfeltet mellem patenter og bioteknologi på KU.Foto: Privat

Forsker om USA’s tilslutning til patentkrig om COVID-19-vacciner: »Du skal også have know« Med opbakningen til WTO's forslag om at suspendere patenter på COVID-vacciner vil præsident Biden undgå, at Rusland og Kina løber med al sympatien, men tiltaget vil efter alt at dømme ikke medføre, at tredjeverdenslande får flere vacciner. Det vurderer Jakob Wested, der er postdoc med speciale i patentrettigheder og bioteknologi på Københavns Universitet.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Allerede bruger? Log ind