Novartis kritiserer afgørelse fra Medicintilskudsnævnet Ansøgning om enkelttilskud er en hindring for, at hjertepatienter får behandling med virksomt lægemiddel, mener Novartis.

Lægemiddelvirksomheden Novartis kritiserer, at Medicintilskudsnævnet på sit seneste møde har indstillet firmaets genansøgning om klausuleret tilskud til hjertemidlet Entresto (sasacubitril og valsartan) til afslag. Det skrev Dagens Pharma i går. Medicintilskudsnævnet anbefaler, at speciallæger eller hospitaler søger om enkelttilskud, når de vil igangsætte en behandling med Entresto. Det er en ærgerlig afgørelse for de patienter. der lider af kronisk hjertesvigt, og som potentielt vil have gavn af nemmere adgang til Entresto, udtaler Country Manager hos Novartis, Peter Drøidal, i en...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.