Der findes billig off-label behandling: Alligevel topper dyr medicin denne liste fra Amgros
Lægemidlet Avastin bruges flere steder i EU som off-label behandling af væske i nethinden, bl.a. ved øjensygdommen våd AMD. I Danmark er Avastin ikke anbefalet af myndighederne som brugbar off-label behandling. Det undrer øjenlægernes videnskabelige selskab.

Der findes billig off-label behandling: Alligevel topper dyr medicin denne liste fra Amgros Selv om myndighederne i andre lande anbefaler Avastin som off-label behandling af våd AMD, bruger lægerne i Danmark stadig det 40 gange dyrere lægemiddel Eylea. Det er grotesk, mener øjenlægernes faglige selskab.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA. Googles Privatlivspolitik and vilkår gælder.