Fedmeforsker: SST bør rangliste lægemidler mod fedme Den anbefaling, som Sundhedsstyrelsen har lavet for at støtte praktiserende læger i deres valg af medicin mod fedme, mangler det afgørende i form af en prioriteret liste over markedets produkter. Det mener fedmeforsker Bjørn Richelsen.

Der er ikke megen anbefaling i det udkast til anbefalinger for medicinsk behandling af fedme og overvægt, som Sundhedsstyrelsen netop har sendt i høring. Det mener fedmeforsker Bjørn Richelsen, der har sagt ja til at vurdere udkastets indhold og kvalitet for Dagens Medicin. Han gør det dog som privatperson – ikke som høringspart, siger han. Som professor i endokrinologi ved Aarhus Universitet synes han det er underligt, at Sundhedsstyrelsen nøjes med at beskrive de fire eksisterende produkter på markedet hver...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.