Fedmeforsker: SST bør rangliste lægemidler mod fedme Den anbefaling, som Sundhedsstyrelsen har lavet for at støtte praktiserende læger i deres valg af medicin mod fedme, mangler det afgørende i form af en prioriteret liste over markedets produkter. Det mener fedmeforsker Bjørn Richelsen.

Der er ikke megen anbefaling i det udkast til anbefalinger for medicinsk behandling af fedme og overvægt, som Sundhedsstyrelsen netop har sendt i høring. Det mener fedmeforsker Bjørn Richelsen, der har sagt ja til at vurdere udkastets indhold og kvalitet for Dagens Medicin. Han gør det dog som privatperson – ikke som høringspart, siger han. Som professor i endokrinologi ved Aarhus Universitet synes han det er underligt, at Sundhedsstyrelsen nøjes med at beskrive de fire eksisterende produkter på markedet hver...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind