Claus Malta Nielsen
Claus Malta Nielsen, afdelingslæge i Sundhedsstyrelsen, mener, at kulturen på de enkelte sygehusafdelinger kan forklare de geografiske forskelle i antallet af henvendelser til Sundhedsstyrelsens rådgivende panel om mulighederne for eksperimentel behandling.

Læger vest for Storebælt undersøger oftere muligheder for eksperimentel behandling Sjællandske patienter med livstruende sygdom får i mindre grad 'sidste mulighed' for behandling, viser ny rapport fra Sundhedsstyrelsen. Ifølge styrelsen kan det skyldes kulturforskelle på sygehusene.

Læger på på Fyn eller i Jylland søger oftere rådgivning om eksperimentel behandling til deres patienter med livstruende sygdom end deres kolleger på Sjælland og i hovedstaden. Det viser en ny årsrapport fra Sundhedsstyrelsen, der har opgjort antallet af henvendelser fra sygehuslæger, der i 2019 ønskede vejledning fra styrelsens rådgivende panel om mulighederne for eksperimentel behandling til patienter med livstruende sygdom, når de etablerede behandlingstilbud er brugt op. Rapporten viser, at der er store geografiske forskelle på, hvor ofte sygehuslæger...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.