Claus Malta Nielsen
Claus Malta Nielsen, afdelingslæge i Sundhedsstyrelsen, mener, at kulturen på de enkelte sygehusafdelinger kan forklare de geografiske forskelle i antallet af henvendelser til Sundhedsstyrelsens rådgivende panel om mulighederne for eksperimentel behandling.

Læger vest for Storebælt undersøger oftere muligheder for eksperimentel behandling Sjællandske patienter med livstruende sygdom får i mindre grad 'sidste mulighed' for behandling, viser ny rapport fra Sundhedsstyrelsen. Ifølge styrelsen kan det skyldes kulturforskelle på sygehusene.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.