Nye anbefalinger: Læger kan overveje akupunktur mod hovedpine
Læge i Sundhedsstyrelsen Vibe Cecilie Ballegaard, som har været med til at skrive de nye anbefalinger om hovedpine, fortæller, at akupunktur er en mulighed som lægerne kan ty til, hvis en patient ikke har haft gavnlig effekt af de traditionelle behandlinger.

Nye anbefalinger: Læger kan overveje akupunktur mod hovedpine Sundhedsstyrelsens nye anbefalinger om hovedpine skal sikre ensartet visitation og mere behandling gennem almen praksis. Og så anbefaler styrelsen lægerne at overveje alternativ behandling.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind