EMA-komité anbefaler at godkende otte nye lægemidler CHMP anbefaler at godkende nye lægemidler, som behandler alt fra en sjælden type blodkræft til tumorer i hjernen. Komitéen anbefaler også at udvide indikationen for ni lægemidler herunder Eli Lillys diabetesmedicin Mounjaro.

På sit møde i november anbefaler CHMP, at otte nye lægemidler bliver godkendt. CHMP er en komité, som hører under Det Europæiske Lægemiddelagentur, EMA. Det skriver EMA i en pressemeddelelse. CHMP anbefaler,  at lægemidlet Omjjara bliver godkendt til at behandle myelofibrose, som er en sjælden form for blodkræft. Rystiggo, som behandler den autoimmune sygdom myasthenia gravis, blev også anbefalet. Lægemidlet Spexotras har også fået grønt lys. Det er en behandling til børn på mindst et år med gliom, som er...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.