EMA-komité anbefaler syv nye lægemidler på oktobermøde Syv nye lægemidler til at behandle alt fra muskeldystrofi til kræft i knoglemarven er blevet anbefalet på CHMP’s seneste møde.

Det Europæiske Lægemiddelagenturs (EMA) komite CHMP har på sit seneste møde i oktober anbefalet syv nye lægemidler. Det skriver EMA i en pressemeddelelse. CHMP anbefaler, at lægemidlet Agamree, som virksomheden Santhera Pharmaceuticals står bag, bliver godkendt. Agamree er en behandling til den genetiske lidelse Duchenne muskeldystrofi. Komitéen anbefaler en betinget markedsføringstilladelse til lægemidlet Elrexfio, som Pfizer står bag. Elrexfio behandler tilbagevendende eller refraktær myelomatose, som er en sjælden form for kræft i knoglemarven. Lægemidlet Elucirem og duplikaten Vueway er blevet...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.