Leif Vestergaard, direktør for Kræftens Bekæmpelse.
Der er brug for en central regulering i europæisk regi, hvis de stigende priser på medicin ikke skal løbe løbsk, mener Leif Vestergaard Pedersen, tidligere adm. direktør i Kræftens Bekæmpelse og nuværende medlem af Etisk Råd og Medicinrådet.

Efter prisstigninger på hospitalsmedicin i 2020: Priser på lægemidler skal reguleres i EU Leif Vestergaard Pedersen, medlem af Etisk Råd og Medicinrådet, mener, at de stigende priser på sygehusmedicin kalder på en central prisregulering i europæisk regi. Karin Friis Bach (R), formand for Sundhedsudvalget i Danske Regioner, og Lif ser ingen problemer og kalder prisudvikling for naturlig.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.