Danske Regioner: Penge er ikke Medicinrådets hovedproblem
Medicinrådets hovedproblem er ikke, at de mangler penge, men at eksperterne mangler tid til at lave deres arbejde, siger formand for Danske Regioners sundhedsudvalg, Karin Friis Bach (RV). Alligevel har Medicinrådet fået flere penge.

Danske Regioner: Penge er ikke Medicinrådets hovedproblem Mens regeringen pumper flere penge i Medicinrådets kasse for at få flere behandlingsvejledninger, viser regnskabet, at rådet langt fra bruger de midler, de allerede har. Penge er ikke hovedproblemet, siger Danske Regioner.

En politisk aftale mellem regeringen og DF sikrede i sidste uge, at Medicinrådet fra 2019 til 2022 får to mio. kr. ekstra om året. Penge der er øremærket til, at rådet skal lave flere behandlingsvejledninger, end de tidligere har været i stand til. Men et blik på rådets regnskab, som fremlægges på Danske Regioners generalforsamling i dag, viser, at der er rigeligt med luft i budgettet på Dampfærgevej i København, hvor Medicinrådet holder til. Ud af et 2018-budget på 43,6...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind