Selv om evalueringen af Medicinrådet er færdig, risikerer den først at blive offentliggjort efter folketingsvalget, oplyser Danske Regioner.

Evaluering af Medicinrådet kan være udskudt til efter valget Medicinrådet er blevet evalueret af konsulentfirmaet Oxford Research, og konklusionen var ventet allerede først på året. Men selv om evalueringen er færdig, risikerer den først at blive offentliggjort efter folketingsvalget, oplyser Danske Regioner.

Lever Medicinrådet op til sit formål? Bruger de pengene fornuftigt? Og bruger regionerne rådets anbefalinger? Det er nogle af de spørgsmål, som konsulentfirmaet Oxford Research har fået til opgave at svare på i sin evaluering af Medicinrådet for Danske Regioner. Arbejdet startede sidste år, og dommen fra de Frederiksberg-baserede konsulenter var allerede ventet at lande hos Danske Regionerne i starten af året. Men sådan blev det ikke. Nu er evalueringen så endelig landet på bordet i bestyrelseslokalet hos Danske Regioner,...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.