Billigere medicin skal hjælpe Syddanmark med at udrydde Hepaptitis C Nye retningslinjer for behandling af Hepatitis C-patienter sætter gang i initiativ i Region Syddanmark, der vil udrydde Hepatitis C.

Region Syddanmark vil med initiativet ‘C Frit Syd’ udrydde Hepatitis C og har derfor begyndt på et samarbejde med en række kommunale misbrugscentre i hele landsdelen. Samarbejdet består i, at speciallæger fra Odense Universitetshospital i løbet af 2019 tager på tur rundt på regionens misbrugscentre for at begynde på behandlingen af allerede kendte smittede hepatitis-patienter. De store linjer for, hvordan Hepatitis C skal udryddes i Danmark blev lagt i efteråret 2018, hvor kommunerne blev udpeget som nøglespillere. Baggrunden for det...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.