Amgros og industrien diskuterer lægemidler i fælles nordisk udbud
»Nogle af de produkter vi har tænkt os kunne undgå i et fælles udbud er f.eks. gamle antibiotika-midler og andre ældre produkter på markedet, som er i deres sidste del af livscyklussen, hvor der ikke er særlig mange leverandører tilbage,« siger adm. direktør i Amgros Flemming Sonne om et fælles nordisk medicinudbud.Foto: Amgros

Amgros og industrien diskuterer lægemidler i fælles nordisk udbud Adm. direktør i Amgros ønsker tæt dialog med industrien for at få den bedste løsning til et fælles udbud med Norge. Liste over lægemidler, der skal i fælles udbud, kommer til november.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA. Googles Privatlivspolitik and vilkår gælder.