Foto: EPIC Creative

Watson gør det hurtigere at finde egnede deltagere til kliniske kræftstudier IBM’s kognitive computer Watson for Oncology, der bruges i forbindelse med kræftdiagnosticering og kræftforskning, optimerer kræftstudier, viser nye undersøgelser, der blev præsenteret på ASCO 2017.

En reduktion af den kliniske screeningstid med 78 pct. er resultatet fra en række uafhængige undersøgelser fra forskningsklinikker og hospitaler verden over, hvor IBM’s kognitive computer Watson for Oncology, er taget i brug til at assistere med udvælgelse af forsøgsdeltagere til kræftforskning. Resultaterne kommer på baggrund af et 16-ugers pilotprojekt, hvor data fra 2.620 lunge- og brystkræftpatienter blev behandlet af Clinical Trial Matching (CTM-systemet). Ved hjælp af naturlige sprogbehandlingsfunktioner bearbejdede Watson CTM-systemet de kliniske forsøgsprotokoller fra Novartis og vurderede data fra...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.