Lars Henrik Jensen
»Den type genmutation, som behandlingen er rettet mod, er så sjælden, at det ikke kan lade sig gøre at lave store randomiserede studier af effekten,« siger Lars Henrik Jensen om en række nye personlige kræftbehandlinger.Foto: Joachim Rode

Mangelfuld evidens hæmmer nyt princip for behandling af kræft Evidensen for en række nye personlige kræftbehandlinger er for dårlige, vurderer rådgivere fra det britiske prioriteringsinstitut NICE i en artikel i BMJ. Trods det ser formanden for Medicinrådets fagudvalg på feltet perspektiver i de nye lægemidler. 

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind