Glade vindere af Danmarks bedste kliniske forsøg og afprøvninger 2022.Foto: Joachim Rode

Stor interesse for at hylde klinisk forskning I alt 85 projekter er med i opløbet om at vinde en af de otte priser i kåringen Danmarks bedste kliniske forsøg og afprøvninger 2023. Priserne uddeles 6. juni.

Fredag i forrige uge lukkede vinduet for at indstille projekter og enkeltpersoner til kåringerne af Danmarks bedste kliniske forsøg og afprøvninger 2023. Det er de kliniske forsøg, der blandt andet skal sikre, at patienterne får den behandling, de skal have, og kun den behandling Anders Perner, overlæge og næstformand, Rigshospitalet og LVS I alt kom der 85 indstillinger fordelt på otte priskategorier, og den store interesse glæder Anders Perner, der er næstformand i Lægevidenskabelige Selskaber (LVS), der er en af...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.