Her er vinderne fra Danmarks bedste kliniske forsøg og afprøvninger 2022. I år er tredje gang at priserne bliver uddelt. Awardshowet foregår 30. maj.Foto: Joachim Rode

Her er de nominerede til årets bedste kliniske forsøg og afprøvninger Det er blevet til hele 77 indstillinger til årets fem priser for Danmarks bedste kliniske forsøg og afprøvninger 2024. Dommerpanelet har nøje udvalgt tre nominerede i fem kategorier. De nominerede kan du se i denne artikel.

Dommerpanelet har fundet de 15 nominerede i feltet bestående af hele 77 indstillinger til årets kåring af Danmarks bedste kliniske forsøg og afprøvninger. Der uddeles priser for årets patientfokus, årets nyhed, årets særpris/temapris (psykiatri), årets forskerinitierede forsøg og årets virksomhedsinitierede forsøg. Priserne uddeles 30. maj til et stort awardshow, som fejrer de mange kliniske forsøg og afprøvninger, som foretages rundt om i det danske sundhedsvæsen. Du kan se de nominerede her:

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.