Foto: Lif

Lif: Sats på et stærkere offentligt sundhedsvæsen  Et stærkt og velfungerende offentligt sundhedsvæsen er en forudsætning for, at befolkningen er selvhjulpen og bidrager til samfundet, og så er et stærkt sundhedsvæsen også en vigtig samarbejdspartner for en innovativ lægemiddelindustri.

Det er sjældent, at man i en valgkamp taler om, hvad der ikke kan lade sig gøre. Alligevel er der næppe tvivl om, at vi i den kommende tid kan blive nødt til at diskutere, hvordan vi i fremtiden kan bevare det velfærdsniveau, vi er vant til, på bagkant af en pandemi, med en krig i baghaven og en recession lurende i horisonten. I stedet for at diskutere, hvordan vi fordeler kagen, så alle bliver glade, er det også en...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.