Kunstig intelligens, præcisionsdiagnostik og risk scoring er fremtidens løsninger på proaktiv folkesundhed Bedre livskvalitet for patienter, øget folkesundhed og lavere hospitalsomkostninger kan vente forude med præcisions diagnostik. Grundlaget er der, men data skal udnyttes.

‘Prevention is better than cure’.  Sådan lyder et gammelt mundheld, og det er et budskab, som ingen kan være uenig i. Men når vi taler om sygdomme som f.eks. parkinson, multipel sclerose og diabetes, er budskabet reelt ikke blevet fulgt til dørs. I stedet er de sygdomme vokset i omfang. Ikke mindst økonomisk, fordi behandlingen er både dyr og krævende, så snart patienten bevæger sig fra de tidlige stadier, over svære symptomer, til kronisk tilstand, og ikke mindst til at...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.