Lars Møller, landechef, Pfizer
»Måden, lægemidler evalueres på i dag, er ikke særlig brugbar i forhold til de behandlinger, som bliver udviklet i fremtiden,« siger Lars Møller, landechef i Pfizer Danmark, om baggrunden for, at medicinalvirksomheden har finansieret en VIVE-rapport, der diskuterer udfordringerne ved de nye behandlingsformer.Foto: Pfizer

Pfizer betalte for VIVE-rapport: Vigtigt at få diskuteret håndteringen af nye terapiformer Pfizer har finansieret en ny VIVE-rapport vedrørende de nye avancerede terapiformer, som kommer på markedet i disse år. Det er også vigtigt for industrien, at der er klare retningslinjer for prissætning, evaluering og håndtering af disse behandlinger, siger landechef i Pfizer Danmark Lars Møller.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Allerede bruger? Log ind