Medicinrådet har modtaget den første ansøgning En række møder har været afholdt og endnu flere er i Medicinrådets kalender i forhold til nye produkter. Og på nuværende tidspunkt er den første foreløbige ansøgning modtaget.

Medicinrådet har modtaget den første foreløbige ansøgning. Ansøgningen er fra Pfizer, der ønsker, at rådet tager stilling til ibrugtagning af midlet tofacitinib, der i januar fik anbefaling fra EMA som middel til behandling af leddegigt. Medicinrådet har siden det tiltrådte 1. januar modtaget 17 henvendelser fra virksomheder vedrørende nye lægemidler eller nye indikationer på allerede godkendte lægemidler. Det oplyser Medicinrådet. Proceduren er sådan, at firmaerne til en begyndelse kontakter Medicinrådet for at anmode om et dialogmøde. Foreløbigt er fire af den type møder...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.