Reumatologer trækker sig fra Medicinrådets fagudvalg Strid om habilitetsregler får samtlige medlemmer af fagudvalget for reumatologi under Medicinrådet til at trække sig fra arbejdet.

Samtlige medlemmer af fagudvalget for reumatologi under Medicinrådet har valgt at trække sig fra arbejdet i Medicinrådet. Årsagen til det dramatiske skridt er de nye habilitetsregler, som Medicinrådet har vedtaget. Reglerne betyder bl.a., at medlemmer af fagudvalg kan være inhabile, hvis de deltager i rejser til medicinske kongresser, som er betalt af lægemiddelfirmaer. »Vi frygter for kvaliteten af det fremtidige arbejde i fagudvalget, hvis ikke medlemmerne sikres adgang til internationale faglige kongresser og adgang til at udvikle internationale, videnskabelige netværk....

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.