Lars Møller tiltræder 1. december som administrerende direktør i Pfizer Danmark.Foto: Pfizer

Pfizer Danmark får ny administrerende direktør Lars Møller bliver ny administrerende direktør for medicinalvirksomheden Pfizer i Danmark. Han erstatter Henriette Dræbye Rosenquist, som skal være administrerende direktør for Pfizer i Frankrig.

57-årige Lars Møller, cand.pharm., er udnævnt til ny administrerende direktør for Pfizer Danmark og direktør for forretningsenheden, Internal Medicine, med ansvar for Danmark og Island. Han overtager direktørposten efter administrerende direktør Henriette Dræbye Rosenquist, der rykker til Pfizer i Frankrig. Det skriver Pfizer Danmark i en pressemeddelelse. Lars Møller er fundet internt i virksomheden, og med tiltrædelsen af den nye topdirektørpost 1. december forlader han samtidig sin stilling som direktør for forretningsenheden Vacciner i de nordiske lande og Irland Han...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.