Filip Krag Knop, professor, overlæge og leder af Center for Klinisk Metabolisk Forskning tv. og senior aktieanalytiker Søren Løntoft Hansen fra Sydbank th.

Overlæge og aktieanalytiker tager hatten af for Novo Nordisks vægttabsmiddel Novo Nordisk skovler penge ind i et omfang, der i forrige uge fik den danske lægemiddelproducent til at øge forventningerne til omsætningen i 2023 med op mod 30 pct. Semaglutid og især markedet for behandling af svær overvægt driver væksten. Både en aktieanalytiker og en professor forestiller sig, at væksten vil fortsætte.

Aktieanalytikere havde forventet, at Novo Nordisk i forrige uge hævede forventningerne til omsætningen i 2023. Men det kom alligevel som en overraskelse, at den danske gigant forventer at øge omsætningen med hele 24-30 pct. sammenlignet med året før. Jo flere indikationer ud over vægttab og diabeteskontrol, der kan klistres på semaglutid, jo mere vil det blive nødvendigt for lægemiddelmyndigheder at tage stilling til tilskudsordninger Filip Krag Knop, professor, overlæge og leder af Center for Klinisk Metabolisk Forskning, Herlev og Gentofte...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.